Hirdetés

Az MSI ventilátorok megindulnak a prémium világa felé?

A kérdésre választ adni elhamarkodott volna, de a legújabb, RGB-től mentes modellre vállalt jótállás időtartama mindenképp elismerést érdemel.

Az MSI bemutatta a MEG Silent Gale P12 névre keresztelt, 120 mm-es ventilátorát, ami a motorjának kupakján található, sárkányos céglogó ellenére visszafogott feketébe öltözött, így a címezhető világításra vágyóknak ezúttal másfelé célszerű nézelődniük. A 61,24 kilogrammos nyomószilárdságú, 27,5 mm vastag keretének négy sarkában rezgéselnyelő gumibetéteket viselő légkavaró 32 fokban döntött lapátjai LCP műanyagból (liquid crystal polimer/folyadékkristályos polimer) készültek, s ez a brosúra szerint tovább hivatott csökkenteni a nagy forgási sebesség esetén fellépő rezonanciát.

[+]

A hidrodinamikus csapágyazású újonc vezérlése természetesen PWM-es, ami jelen iterációban annyit tesz, hogy a percenkénti fordulatszáma 0 és 2000 között szabályozható. A légszállítás várható plafonja 56,2 cfm, amihez maximum 2,21 mmH2O statikus nyomás és legfeljebb 22,7 dB-es zajterhelés társul. A csomagból nyolc csavar, illetve egy 300 mm-es toldókábel is előkerül, szóval a nagyobb tornyok tulajdonosainak sem kell aggódniuk amiatt, hogy nem lesz elég hosszú a négytűs csatlakozóban végződő vezeték.


[+]

A léghajtó árát egyelőre nem áll módunkban közölni, ellenben a garancia tekintetében nem viccel a gyártó, hiszen nem kevesebb, mint 6 évet vállal rá.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés