Hirdetés

Mafia 3-mal csábítja a potenciális vásárlókat az MSI

A vállalat bizonyos Gaming sorozatú alaplapokhoz és Windows 10 Gaming asztali PC-khez kínál kupont.

A Mafia 3 alig egy hete jelent meg, de a szaksajtót egyáltalán nem győzte meg a játék, különösen a PC-s verzió. Ugyanakkor ettől a címnek, főleg az első rész miatt van értéke, amit pár cég megpróbál kihasználni. Így tesz az MSI is, hiszen bejelentették, hogy a Gaming sorozatú, Intel X99, Z170, H170 és B150 vezérlőhidat használó alaplapjaikhoz, illetve a Windows 10 Gaming asztali PC-ikhez az említett játék ingyenes beszerzésére jogosultságot adó kupon jár.

A promócióban résztvevő alaplapok és PC-k A promócióban résztvevő alaplapok és PC-k
A promócióban résztvevő alaplapok és PC-k [+]

A promóció október 29-én kezdődik és egészen az év legvégéig tart, vagy a készlet erejéig. A promóciós kódokat az adott kereskedő biztosítja. Ezzel kapcsolatban az MSI az alábbi oldal böngészését javasolja, mivel itt országos szinten le vannak bontva a kereskedőpartnerek, de ez még nem jelenti azt, hogy a felsorolt partnereknél biztos van kupon, így erről érdemes a kiválasztott boltoknál érdeklődni még a vásárlás előtt.

Amennyiben megvan a promóciós kód, akkor azt az MSI át fogja váltani tényleges Steam kóddá, ami már beváltható a Steam platformon belül. Ez a procedúra az MSI szerint beletelhet akár egy hétbe is, mivel minden vásárlást egyedileg ellenőriznek.

Azt fontos kiemelni, hogy Magyarországon hivatalosan csak az alaplapokra vonatkozó promóció él, tehát az asztali gépekkel kapcsolatos opciót nem is érdemes keresni. A kódok beváltásának pontos menetéről az alábbi oldalon található pontosabb felvilágosítást.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés