Hirdetés

Az ASUS is bízik Mafia 3 eladásnövelő erejében

A vállalat számos ROG sorozatú termékhez kínál kupont.

Az ASUS is követi az MSI-t, már ami a Mafia 3 című játékra épülő promóciót illeti. Ugyanakkor az ASUS picit eltérő termékekhez kínálja majd a kuponokat, de ezek közös jellemzője, hogy főleg a ROG családba tartoznak. A pontos termékek listáját az alábbi három képen lehet látni:

Alaplapok, hálózati eszközök és grafikus kártyák Alaplapok, hálózati eszközök és grafikus kártyák Alaplapok, hálózati eszközök és grafikus kártyák
Alaplapok, hálózati eszközök és grafikus kártyák [+]

A promóció október 21-én kezdődik és január 16-ig tart, vagy a készlet erejéig, de az érintett termékeket csak december 26-ig lehet megvásárolni. A promóciós kódokat az adott kereskedő biztosítja. Ezzel kapcsolatban az ASUS az alábbi oldal böngészését ajánlja, ugyanis itt termékkategóriánként, országos szinten le vannak bontva a kereskedőpartnerek, de ez még nem jelenti azt, hogy a felsorolt partnereknél biztos van kupon, így erről érdemes a kiválasztott boltoknál érdeklődni még a vásárlás előtt.

Amennyiben megvan a promóciós kód, akkor az előző bekezdésben linkelt oldalon lehet beváltani tényleges Steam kóddá, ami már beváltható a Steam platformon belül. Ehhez a procedúrához szükség van egy ASUS VIP regisztrációra, majd meg kell adni különböző személyes és megvásárolt termékkel kapcsolatos információkat, majd csak utána lehet hozzáférni a Steam kódhoz.

Magyarország minden egyes termékkategóriára vonatkozóan lehet szerezni promóciós kódot. A pontos adatokról az alábbi oldalon található pontosabb felvilágosítás.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Előzmények

Hirdetés