Hirdetés

Olcsóbb gaming headsettel bővült az MSI kínálata

A tajvani vállalat újdonsága a belépőszintet vette célba, és sokak örömére nem úszik címezhető fényárban.

Az MSI legújabb, elsősorban árérzékeny játékosoknak szánt headsetje az Immerse szériába érkezik és a GH20 típusjelzést kapta. A 40 mm-es neodymium sugárzókkal dolgozó, 245 grammos periféria a végletekig elcsépelt, 20-tól 20 000 Hz-ig terjedő frekvenciatartományban mozog otthonosan, érzékenysége 95 dB, az impedanciája pedig 32 ohm. A 2,5 cm vastag, puha fülpárnákat műbőrrel vonták be a tervezők, emellett a fejpánt műanyag burkolata alatt rozsdamentes acél bújik meg.


[+]

A -38 dB-es érzékenységű, 2,2 kiloohmos mikrofon 100 és 10 000 Hz közti hangok rögzítésére vagy továbbítására képes, és a rajta található kis szivacs segít egyes nem kívánt zajok (például lélegzetvétel) kiszűrésében. Az apparátus 1,5 méter hosszúságú, 3,5 mm-es audio jackben végződő, harisnyázott kábelére került a vezérlőket elszállásoló modul, amelyen nem csupán a hangerő tekerőkapcsolóval történő szabályzására, de az előbb emlegetett mikrofon némítására is módunk nyílik.


[+]

A fejhallgató nem csak számítógépünkkel, de mindenféle konzolokkal és (jackes) eszközökkel használható. A sárkányos logó ezúttal festett, szóval a hangulatfények rajongói talán jobban járnak, ha másfelé kezdenek nézelődni. A termék nagyjából 40 eurós összeg ellenében néhány webshopban már kosárba rakható.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés