Hirdetés

Új headset az MSI-től

Az utóbbi napokban eléggé ráfeküdt az MSI a játékosoknak szánt perifériák frissítésére, és ma a fejhallgatók kerültek sorra. Legújabb termékük a Computexen már demózott Immerse GH70, a név mögött pedig egy csúcskategóriás headset áll, különleges, RGB LED-es megvilágítással rendelkező kagylókkal. Ez a megvilágítás MSI Mystic Light kompatibilis, és természetesen nemcsak színekből, de effektusokból is bőven lehet válogatni. A fejhallgató aranyozott USB csatlakozóval rendelkezik, és 2 méternyi fonott borítással rendelkező kábelt kapott. A beépített hangkártya 7.1-es (virtuális) hangteret is elő tud állítani.


[+]

A jó hír az, hogy az MSI nemcsak a világítással kapcsolatos részeket pipálta ki a kötelező funkciók listáján, hanem a hangminőség érdekében is igyekezett tenni valamit, így Hi-Res szabványnak megfelelő, 50 mm-es, neodímium mágnesekkel dolgozó hangsugárzókat kapott, tehát 20 Hz és 40 kHz közötti hangvisszaadásra számíthatunk 32 ohmos impedancia és 100 dB-es érzékenység mellett.

Ami a mikrofont illeti, ez egy vese karakterisztikájú példány, 100 Hz és 10 kHz közötti frekvenciaátvitellel és -40 dB-es érzékenységgel.

A füleinket teljesen körülölelő kagylókhoz kétféle burkolatot is mellékel az MSI, így választhatunk bőr és szövet között. Az Immerse GH70 megjelenése ebben a hónapban várható.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés