Hirdetés

Egyedi VGA-val ünnepli 30. évfordulóját az MSI

Az MSI GeForce GTX 1080 30th Anniversary Edition a rajongók számára lehet igazán érdekes termék.

Az MSI fennállásának 30. évfordulóját ünnepli, amit ezúttal egy egyedi termékkel koronáztak meg, így be is mutatkozott az MSI GeForce GTX 1080 30th Anniversary Edition. Az újdonság az általunk is tesztelt GeForce GTX 1080 gyártói szinten felturbózott verziója, amely természetesen tuningra készült, és ez meg is látszik a kialakításán.


[+]

A specifikációkat tekintve az MSI természetesen a gyári tuninggal is élt, így az egyedi nyomtatott áramköri lappal dolgozó GeForce GTX 1080 30th Anniversary Edition az alapértelmezett 1607 MHz-es mag- és 1733 MHz-es GPU Boost órajel helyet rendre 1721 és 1860 MHz-es paraméterrel rendelkezik, de a GDDR5X szabványú memória effektív órajele marad 10 GHz. A hátlapon három darab DisplayPort 1.2, egy HDMI 2.0 és egy DVI-D aljzat érhető el, továbbá a kártyát RGB LED-ek tarkítják, amit úgy néz ki, hogy manapság nem szabad lehagyni.


[+]

Az MSI újdonságának igazi előnye a Full Cover EK blokkja, amihez dukál az EK Predator vízhűtő is. A rendszer a dobozban készre szerelve érkezik, vagyis a felhasználóknak ezzel nem kell foglalkozniuk. Ugyanakkor szét is szedhető, tehát nem kötelező az EK Predator vízhűtő használata.

Az MSI a GeForce GTX 1080 30th Anniversary Edition VGA szállítását hamarosan megkezdi, az ajánlott fogyasztói árról azonban még nincs adat.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés