Mobil HP fotónyomtató beépített merevlemezzel

A HP bemutatta hordozható fotóprintereinek újabb típusát, a Photosmart 475-öt. A 4800x1200 dpi (optimalizált) felbontású készülék egy 10 x 15 cm-es fényképet normál üzemmódban egy perc alatt vet papírra, míg a legjobb minőségnél körülbelül másfél percet vesz igénybe a munkafolyamat. Képek memóriakártyákról, PictBridge-kompatibilis kamerákról közvetlenül is feltölthetők, míg számítógépre USB 2.0 interfészen át kapcsolódik az eszköz.

A Photosmart 475 egyik érdekessége, hogy 64 MB-os munkamemóriája mellett egy 1,5 GB-os beépített merevlemezes tárolóval is ellátták. Nyomtatás előtt a képeken egyszerűbb változtatások eszközölhetők, ezt egy kihajtható, 6,4 cm képátlójú színes kijelző segíti. Szintén egyedi funkció, hogy a tárolt anyagot a printerhez csatlakoztatott USB-s optikai egység közreműködésével CD-re lehet írni, továbbá hogy TV-kimenet is rendelkezésre áll, így szerkesztés is végezhető a nagyobb megjelenítőn, de akár diavetítések is komponálhatók – mindehhez praktikusan távirányítót csomagol készüléke mellé a HP.

A 249 eurós ajánlott áron piacra kerülő printerhez további 49 euróért Bluetooth-adapter, 99 euróért pedig akár 75 kép nyomtatására elég energiát biztosító akkumulátor vásárolható. A Photosmart 475 alapkészülék tömege 1,5 kg, mérete 25 x 11,4 x 12,3 cm. Színes nyomatokhoz a HP 334 Vivera patront, fekete-fehér fotókhoz pedig a HP 100 szürkét lehet használni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HP

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés