Hirdetés

MOBA egér és deskpad a Corsairtől

Az amerikai vállalat két újdonságát biztosan nem Lilliputból szalajtották.

A Corsair bemutatta legújabb Scimitar RGB-szériás egerét, ami nagyon fantáziadús módon a Scimitar RGB Elite névre hallgat, és elsősorban MOBA, illetve MMO játékosoknak szánják – de erre enged következtetni az elmúlt évtizedek telefonjait idéző oldalsó része.


[+]

Az aszimmetrikus, négyzónás RGB-vel feldobott rágcsáló belsejében egy 18 000 cpi-ig (1-es léptékben) skálázódó PixArt PMW 3391-es szenzor dolgozik. Összesen 17 programozható gombot kapunk és a személyi komfortot szolgáló Key Slider funkció továbbra is jelen van; ez annyit tesz, hogy a gombklasztert 8 mm-rel tudjuk előre-hátra tologatni. A bal és jobb klikkek alatt Omron (50M)-ek tanyáznak, melyek sajnos nem feltétlenül a legtartósabbak, de legalább kellemes karakterisztikájuk van. A 122 grammos batár harisnyázott vezetéke sztenderd 1,8 méter hosszúságú.

A szoftver természetesen az iCUE, amiben minden szokásos dolgot (szenzor, gombok, világítás, makrók) állítgatni tudunk, mely beállítások a három fedélzeti profilban kerülhetnek elmentésre. A 2 év garanciával megtámogatott Elite ára nettó 80 dollár.


[+]

Ilyen böszme jószág alá méretes legelő szükségeltetik, és itt jön a képbe a gyártó MM500 3XL nevezetű deskpadja, ami 1220 x 610 x 3 mm-es szövetével több, mint elegendő alapterülettel rendelkezik a legtöbb hajcsár számára, bár 50 dolláros ára is ehhez mért. Ahogy az lenni szokott, az alsó része csúszásgátló gumírozást kapott, széleit pedig elvarrták.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés