Hirdetés

Mini-PC az EPoX-tól

Az EPoX eX5 Mini Me típusú komplett konfiguráció alapja az Intel i865G chipsetjére épülő EPoX EP-4PGF típusú alaplap, amely támogatja a Hyper-Threading technológiát, a 800 MHz-es FSB-vel rendelkező Intel processzorokat és a DDR400-as memóriákat. A memóriavezérlő kétcsatornás, a két memóriafoglalatba akár 2 GB DDR333-as vagy DDR400-as RAM-ot is tehetünk. Bővítőhelyként egy 8x-os AGP-slot és egy PCI-sín szolgál. A két ATA-133-vezérlő mellől nem hiányozhat a két Serial-ATA-interfész sem. A perifériákat a négy USB 2.0-ás és Firewire-portokra csatlakoztathatjuk.


A vállalat a készüléket ellátta az úgynevezett Music On-Now technológiával is, amely lehetővé teszi audio-CD-k, MP3-as fájlok lejátszását közvetlenül CD-ROM-ról, merevlemezről, vagy - még a Windows bootolása előtt - egy USB-s adattárolóról. A hangokat az integrált Realtek ALC655 audiochip szólaltatja meg. Az S/PDIF-kivezetés mellett megtaláljuk még a Jack Sensing nevű funkciót is, amely automatikusan felismeri, hogy melyik audiocsatlakozóra mit kötöttünk.


Az integrált LAN szintén rákerült az alaplapra a Realtek RTL8101L chip formájában. A hűtést az EPoX egy csatornarendszer segítségével oldotta meg, amelynél a meleg levegő házon kívülre történő juttatását rendkívül lassan forgó ventillátorok segítik. A tápegység 200 wattos és aktív PFC-s. A mini-PC-hez jár még egy - hat különböző memóriakártyát támogató - kártyaolvasó is. Az EPoX eX5 Mini Me ajánlott végfelhasználói ára 365 euró.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Epox

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés