Hirdetés

Thin Mini-ITX-es ECS alaplap H410-es vezérlővel

A tajvani multi SO-DIMM foglalatos megoldásához külső tápegység szükségeltetik.

Az ECS nemrégiben lebbentette fel a fátylat egy Thin Mini-ITX formátumú alaplapról, ami 19 voltos DC jacket, tehát külső adaptert használ a tápellátás megvalósítására; az LGA1200-as foglalattal megáldott újdonság a H410H6-TI2 típusjelet viseli, és maximum 65 wattos TDP-vel rendelkező processzorok elszállásolására képes. A 17 x 17 cm-es deszka Intel H410-es vezérlőhidat kapott, és a nyomtatott áramköri lapján terpeszkedő két SO-DIMM slot legfeljebb 32 GB DDR4-2933-as memóriát tud "megenni".


(forrás: ECS) [+]

A háttértárolókat egy PCI Express 2.0 és SATA technológiát egyaránt támogató M.2 aljzat, illetve két SATA csatlakozó várja, míg az utólag beszerzett Wi-Fi/Bluetooth egységeket egy M.2 E-key csatoló fogadja. A hálózati kapcsolódás egy Realtek 8111H kontroller hajtotta, gigabites Ethernet anya segítségével valósul meg, miközben a zajkeltésről egy fapados, hatcsatornás Realtek ALC662-es hangkodek gondoskodik.


(forrás: ECS)

A hátlapi I/O panelen két USB 3.2 Gen1 és két USB 2.0 port található (előbbihez két előlapi kivezetés is jár) a megszokott 3,5 mm-es jackek, valamint az 1.4a-s HDMI és a D-Sub kimenet mellett. A termék pontos megjelenési dátumáról, netán áráról egyelőre még nem tudni biztosat.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ECS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés