Kényelemmel és prémium anyagokkal csábít a Microsoft Surface Ergonomic Keyboard

A természetes kéz- és csuklótartást támogatja az új, vezeték nélküli klaviatúra.

A tegnapi Microsoft Surface Studio egybegép és Surface Book i7 hibrid gép mellett egy perifériával is frissítette kínálatát a redmondi vállalat. Ez a Surface Ergonomic Keyboard, aminek távoli őse a Natural Keyboard, mely manapság Ergonomic családnéven fut, és több tagja is elérhető. A továbbra is a kényelmes gépelést, illetve természetes kéz- és csuklótartást támogató, Surface elnevezésű modell a prémium verzió, ami nem csak a kéttónusú szürke dizájnban nyilvánul meg, hanem abban is, hogy a csuklótámasz extra tartós Alcantara bevonatot kapott.


[+]

Az 1,01 kilogrammos, vezeték nélkül, titkosított Bluetooth 4.0 kapcsolaton kommunikáló klaviatúra gombjai kifejezetten halk gépelést tesznek lehetővé. A háttérvilágítással is ellátott gombok élettartama a QWERTY részen billentyűnként tízmillió leütés, míg a multimédiás és gyorsbillentyűké ötszázezer leütés gombonként. Saját áramforrással rendelkezik, ami 2 darab AAA elemet jelent, és ezek legfeljebb 12 hónapra elegendő energiát biztosítanak.


[+]

A billentyűzet kompatibilitásánál a gyártó csak a Windows 10 operációs rendszert sorolta fel, de vélhetően más operációs rendszert futtató, Bluetooth-ot és HID-t támogató eszköz is képes vele kommunikálni. A 130 dollárba kerülő Surface Ergonomic Keyboard előrendelése megkezdődött, a szállítás november 26-én veszi kezdetét, a garancia pedig egy év.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés