Hirdetés

Merevlemezes asztali Blu-ray-író a Panasonictól

A Panasonic még az ősz folyamán piacra dobja A4-es lap méretű (297 x 199 x 49 mm) új asztali Blu-ray eszközét. A DMR-BR130 képes a Blu-ray lemezek megírására (BD-R/RE formátum), viszont DVD-k égetésére nem ad módot. A BDXL szabványt sem támogatja, és a sztereó 3D-s korongok kezelése sem megoldott.

Panasonic DMR-BR130
Panasonic DMR-BR130

Viszont építettek bele egy 320 GB-os tárolókapacitású merevlemezt, sőt a modell a külső, USB-n csatlakoztatott meghajtóra történő rögzítésre is módot ad. Került bele egy digitális tuner, így a tévéadások felvétele megoldott, ezenkívül az EPG, azaz a programozható digitális tévéújság sem hiányzik belőle. Beépített médialejátszója a pendrive-on vagy külső merevlemezen található fájlok kezelésére is képes, sőt az integrált olvasónak köszönhetően a memóriakártyákkal is elboldogul. Korlátozott számban biztosítja különféle internetes tartalmak elérését is.

Panasonic DMR-BR130
Panasonic DMR-BR130

A használatát a gyártó szerint egyszerű felépítésű grafikus kezelőfelület és a szokásosnál valamivel nagyobb karakterek könnyítik meg. A szokásoknak megfelelően a várható fogyasztói árról semmit sem árult el a Panasonic, de nem hivatalos információk szerint 350-400 dollárt kell majd érte fizetni.

Előzmények

Hirdetés