Hirdetés

Méretes és rácsos toronyház a BitFenixtől

Ugyan a Nova Mesh TG már szemrevételezhető volt az idei Computexen, az árát viszont csak most publikálták.

Tajvanban a Computexen már volt szerencsénk közelebbről is szemügyre venni a BitFenix új gépházát, a Nova Mesh TG-t, a pontos árát akkor még senki nem tudta, most azonban bekerült a Newegg webáruház kínálatába, 65 dolláros árcédulával az oldalán.


[+]

A maximum E-ATX alaplapokkal kompatibilis, 460 x 437 x 206 milliméteres és üresen 7 kilós újdonság fekete és fehér színben is elérhető, a TG utótagból pedig sejthető, hogy oldalán edzett üveglap igyekszik közszemlére tenni gépünk látható komponenseit. Közéjük tartozik a már említett alaplap, a legfeljebb 340 mm hosszú grafikus kártya, valamint a 160 milliméteres, vagy annál kisebb processzorhűtő. A maximum 160 mm hosszú ATX tápegység egy külön kamrában kapott helyet, amelyet a ház másik oldaláról tudunk megkülönböztetni az acél oldallap leszerelése után. Ide pakolhatjuk még az adattárolókat is, egészen pontosan kettő darab 3,5 hüvelykes példányt az alsó két fiókba, továbbá három 2,5 hüvelykes SSD-t az alaplaptálcára.


[+]

Hűtési lehetőségekből sem áll rosszul a motyó, a termékoldal szerint 10 000 lyukat magán viselő rácsos előlap mögé három 120 vagy kettő 140 milliméteres ventilátort, vagy pedig egy maximum 360 mm hosszú radiátort szerelhetünk. A mágneses porszűrővel ellátott tetőlap alá szintén mehet egy radiátor, amelynek hossza 240 mm lehet, de betölthetjük a helyét két darab 120-as légkavaróval is, a hátoldalon pedig már előre beszerelve találunk egy 12 cm-es lapátos hűtőegységet.


[+]

A ház tulajdonságainak listáját a tetőn elhelyezett két-két USB 3.0 és 3,5 milliméteres jack csatlakozó teszi teljessé. A Nova Mesh TG már rendelhető státuszban van, vételára pedig – mint ahogy azt már említettük – 65 dollár.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés