Hirdetés

Megvásárolható az MSI PS42

Elérhetővé vált a Computexen bemutatott, Prestige sorozatba tartozó ultravékony notebook.

Az MSI a Computexen jelentette be a Prestige szériájába érkező, PS42 kódjelű ultravékony notebookját, ami már a vásárlók számára is elérhetővé vált. Az eszköz 322 x 222 x 15,9 mm-es kiterjedéssel és 1,19 kg-os tömeggel rendelkezik, ebbe a vékony káváknak köszönhetően belefért egy 14 hüvelyk képátlójú, Full HD felbontású IPS megjelenítő. A háttérvilágítással is ellátott billentyűzet alatt egy 8. generációs Intel Core i7-8550U processzor dübörög, alapértelmezetten az IGP-jével, de opcionálisan egy 2 GB GDDR5 memóriával szerelt NVIDIA GeForce MX150 grafikus vezérlő is kérhető bele.

MSI PS42
MSI PS42 [+]

A rendszermemória akár 16 GB is lehet, amit érdemes kérni a szabad SO-DIMM csatolóba, mivel az alaplapra integrált 8 GB-nyi kapacitás egycsatornás módban van bekötve. A háttértár a kombinált NVMe/SATA M.2 foglalatba illeszkedhet, akár 512 GB tárterülettel rendelkező SSD formájában. A hálózatokhoz IEEE 802.11ac-s Wi-Fi és 4.2-es Bluetooth modul segítségével csatlakozhat a rendszer, az Ethernet portot az ultravékony kialakítása miatt kihagyták. Kapunk azonban 4 darab USB 3.1 csatlakozót, kettő-kettő Type-A, illetve Type-C felosztásban, egy normál méretű HDMI kimenetet, egy kombinált 3,5 milliméteres jack csatlakozót és egy SD kártyaolvasót.

MSI PS42
MSI PS42 [+]

Az akkumulátor kapacitása 50 Wh, ezzel a gyártó mérései alapján akár 10 óra üzemidő is elérhető. A kijelző alatt helyezték el a HD felbontású webkamerát, a touchpad bal felső sarkában pedig a rendszerbe történő belépést megkönnyítő ujjlenyomat-olvasó került.

MSI PS42
MSI PS42 [+]

Az MSI PS42 899 dollárról indul, ami átszámolva 257 ezer forint körüli árat jelent.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés