Hirdetés

Itt az új, OLED-kijelzős X-Micro médialejátszó

A videolejátszásra és képmegjelenítésre is képes, OLED kijelzővel szerelt Video MP3 médialejátszó (állítólagos) sikerein felbuzdulva az X-Micro új, képmegjelenítésre is alkalmas lejátszóval állt elő. A kevésbé tehetős fiatalság számára fejlesztett, Video MP3 400 típusjelzést kapott készülék a hagyományos, flash tárolós médialejátszó-dizájnra épül, a bélyegnyi kijelző ugyanakkor az egyik legmodernebb technológiát vonultatja fel.

Az új X-Micro lejátszó 96 x 64 pixeles, maximum 65 000 szín megjelenítésére képes kijelzőjén .mtv kiterjesztésű mozgóképanyagok, illetve .jpg és .bmp képfájlok tartalma jeleníthető meg. A lejátszó mindemellett a szokás szerint elboldogul az .mp3 és .wma hangfájlokkal, továbbá diktafonként és FM rádióként is használható.

A 256, 512 MB és 1 GB kapacitással kapható, USB 2.0 csatlakozón keresztül kommunikáló Video MP3 400 számára egy AA méretű ceruzaelem szolgáltatja az áramot, ennek megfelelően a lejátszó az átlagosnál valamivel vastagabb és nehezebb; befoglaló méretei 29,8 x 96,2 x 29,8 mm, tömege 40 gramm. Az egységek fogyasztói ára egyelőre nem ismert.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés