Hirdetés

Megújul a Samsung okostévé rendszere

A cég Tizenre épülő felhasználói felülete minden okos megoldást egyetlen, felhasználóbarát kezdőképernyőn gyűjt össze.

A Samsung hamarosan elkezdi a boltokba küldeni idei évre szánt televízióit, és ennek kapcsán a cég néhány fontos részletet megosztott a készülékekkel kapcsolatban. Többek között elárulták, hogy 2022-re megújul a vállalat okostévé rendszere.

A cégtől kapott információk értelmében az új Samsung Smart Hub a tévén elérhető minden okos megoldást egyetlen, felhasználóbarát kezdőképernyőn gyűjt össze. Az új központ a funkciókat, beállításokat és tartalmakat három kategóriába sorolja a zökkenőmentesebb, kényelmesebb felhasználói élmény érdekében. A "médiafül" alatt például egy helyen találhatók meg a legfontosabb szórakozási lehetőségek, beleértve a videókat, a streaming szolgáltatásokat. A rendszer a gépi tanulással megismeri a felhasználók preferenciáit, és javaslatokat tesz az egyes platformok, illetve szolgáltatások kapcsán.

További újítás, hogy megjelent a SmartThing nevű opció, amelyen keresztül menedzselhetőek a csatlakoztatott eszközök, és a készülék egy nagyobb okos otthon ökoszisztéma központjává alakítható. Az is kiderült, hogy a manapság rém divatosnak számító NFT-k megérkeztek a dél-koreai cég idei televízióira a Nifty Gateway-jel közösen létrehozott, új NFT Platformon keresztül. Háttér módban a felhasználók könnyedén elérhetik és megjeleníthetik a digitális műalkotások új generációját képviselő NFT-ket a 2022-es Neo QLED és QLED modelleken.

Nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy mindez mit jelent a valóságban, mert a cégtől kapott képeken nincs túl sok részlet az új funkciókról.

Előzmények

Hirdetés