Hirdetés

Megújul a Never Settle Forever promóció

Az AMD az elmúlt év augusztusában mutatta be a Never Settle Forever promóciót, mely máig számos játékkal egészült ki, viszont az aktuálisan futó játékdömping április végén lejár. Egyrészt ez figyelmeztetés, hogy a fel nem használt kuponokat be kell váltani, másrészt nyilván megújul maga a promóció is.

A koncepció nem változik, így továbbra is arany, ezüst és bronz kuponok kerülnek a kártyák mellé. A kupon típusának megfelelően a vásárló rendre három, kettő, illetve egy játékot választhat. Ennek menete sem módosul, így a kuponok továbbra is egy kódot tartalmaznak, amivel regisztrálni kell a Radeon Rewards oldalra, és ott lehet beszerezni a kiválasztott játékok letöltéséhez szükséges kódokat.

A termékek szempontjából a Radeon R7 240 és 250 sorozathoz bronz, a Radeon R7 260 és R9 270 sorozathoz ezüst, míg az R9 280 és 290 sorozathoz, illetve a 295X2 csúcs-VGA-hoz arany kupon jár. A választható tartalmakat az alábbi kép mutatja:


[+]

Az AMD által támogatott, ismert (Tomb Raider, Hitman: Absolution, Sleeping Dogs, Deus Ex: Human Revolution - Director's Cut, DiRT 3, Alan Wake) játékok mellett az érkező Murdered: Soul Suspect tekinthető újdonságnak, illetve részben a Thief is, de ez az alkotás már a korábbi promócióban is feltűnt. A vállalat szerint azonban rengeteg igény volt a vásárlók részéről a klasszikus játékokra. Ezek nem tekinthetők újdonságnak, de kétségtelen, hogy nem csak a maguk idejében, hanem még ma is szórakoztatók. Többek között az új promóció része lesz a Supreme Commander Gold Edition, a PayDay 2, a Titan Quest Gold Edition, a Dungeon Siege III, a Darksiders első és második része, illetve a Just Cause 2. Utóbbi négy játék abból a szempontból érdekes, hogy hivatalosan az NVIDIA The Way It's Meant to be Played partnerprogramon belül születtek meg, de az érintett fejlesztők mára átpártoltak az AMD Gaming Evolved partnerprogramjába, ami alapot adott arra, hogy a Never Settle Forever promócióban is részt vegyenek.

Szintén sok kérés volt a stratégiai játékokra vonatkozóan, így mostantól a promóció részét képzi a Total War: SHOGUN 2, valamint a Company of Heroes 2. Mindemellett indie címek is bekerültek. A The Banner Saga, a Guacamelee!, a DYAD, illetve a Tales from Space: Mutant Blobs Attacks című játékok párban igényelhetők, tehát két indie alkotás csak egy választás felhasználásába kerül.

A fentiek után további extra még, hogy az arany, ezüst és bronz kupon birtoklása automatikusan három hónapnyi ingyenes Splashtop Remote használatot tesz lehetővé, melynek nemrég készült el a VCE egységet kihasználó új verziója. Emellett 10 dollárral olcsóbban (8,99 dollár) megvásárolható az AMD Radeon RAMDisk program 64 GB-os verziója, valamint a FireFall MMO-hoz jár az AMD Operator Bundle. Utóbbi tartalom abszolút exkluzív, mivel csak az alábbi promóció keretében lehet beszerezni.

Természetesen a Never Settle Forever promócióra továbbra is igaz, hogy bármikor érkezhet új választható játék. A pontos címekről az AMD még nem beszél, de ha minden jól megy, akkor lesznek zombik, varázslás, kalózkodás, illetve virtuális vadászat a nácikra.

Az új Never Settle Forever promóció augusztus 31-ig tart. Addig bármikor felhasználható az adott kupon, de fontos, hogy minden választást egyszerre kell beváltani.

  • Kapcsolódó cégek:
  • AMD

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés