Hirdetés

Megfosztották vezetékétől a Thermaltake Argent H5-öt

A hamarosan piacra kerülő vezeték nélküli változatát azért a biztonság kedvéért jack csatlakozóval is ellátták.

A Thermaltake az Argent H5 RGB piacra kerülése után viszonylag gyorsan leleplezte annak vezeték nélküli változatát – a gyártók legtöbbször tovább szokták húzni egy adott termék új rókabőrének lehúzását. Az új modell ugyanazt a 40 milliméteres, 20-40 000 Hz-es frekvenciatartományban működő driverpárost használja, mint az elődje, a csatlakoztatás viszont már vezeték nélkül, egy 2,4 GHz-es USB-s vevőegység segítségével történik.


[+]

A 15 lépésben állítható méretű fejpánttal és laposra hajtogatható kivitellel rendelkező headset energiaellátását egy beépített akkumulátorra bízták a mérnökök, mely bekapcsolt RGB világítással 10, míg nélküle 19 óra használati időre képes, töltését pedig Type-C kialakítású USB kábellel tudjuk elvégezni. A töltőport mellé került még egy jack csatlakozó is arra az esetre, ha nincs időnk megvárni a lemerült akkumulátor feltöltésének idejét, ilyenkor vezetékes módban tovább tudjuk használni az egyébként DTS Headphone:X v2.0 támogatású, DTS 7.1 virtuális térhangzásra is képes fejhallgatót.


[+]

A Thermaltake Argent H5 RGB Wireless piacra kerülésével kapcsolatos információk nem ismertek, azt viszont biztosra vesszük, hogy vételára az alapmodell 110 dollárjánál magasabb lesz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés