Hirdetés

A Phanteks új ATX-es háza megfizethető, és talán még szellőzik is

Az Eclipse sorozatú modellek családfája gyarapodott egy taggal a 100 dollár alatti szegmensben.

A decens házairól, hűtéseiről és tápegységeiről ismert Phanteks egy új Eclipse szériás miditoronnyal frissítette fel kínálatát, ami kétféle kivitelben választható, és az Eclipse G300A nevet kapta.


[+]

A 465 mm magas, 200 mm széles, illetve 400 mm mély, 7 bővítőhelyes megoldás a lassacskán klasszikusnak számító kétkamrás elrendezést használja, és balról edzett üveg oldalpanellel takart belsejében 162 mm magas processzorhűtőt, elülső ventilátorok nélkül 390 mm hosszú videokártyát, három 2,5, valamint egy 3,5 hüvelykes meghajtót építhetünk be.


[+]

A VGA-t a külön megvásárolható, PH-VGPUKT4.0_03R típusjelű készletnek köszönhetően vertikálisan is munkára foghatjuk, miközben alkatrészeink hőmérsékleti mutatóinak alacsonyan tartásában legfeljebb hat légkavaró segédkezhet. Ezekből egy (PH-EC300GA_DBK01) vagy három darab (PH-EC300GA_DBK02) 120 mm-es, D-RGB LED-ekkel ellátott példányt mellékelnek gyárilag, míg a vizezés útját járók egy 360, egy 240 és egy 120 mm-es radiátorral számolhatnak. A fényeket ASUS Aura Sync, ASRock Polychrome Sync, MSI Mystic Light Sync, Gigabyte RGB Fusion 2.0 és Razer Chroma technológiákkal címezhetjük.


[+]

Az alaplapi tálca mögött 36 mm-es térrészt hagytak a kábelrendezésre, a minimalista dizájnú előlapot gyakorlatilag teljes egészében fémháló borítja, és a tetőlemez jobb szélére költöztetett csatlakozók sorában egy USB Type-C aljzatot, egy USB 3.0 kaput, meg egy 3,5 mm-es jacket üdvözölhetünk. Alul és felül porszűrő betétekkel megtoldott, 5 éves garanciával értékesítésre kerülő konstrukció május folyamán válik elérhetővé, és egy szélgéppel 70, hárommal pedig 80 dolláros árcédulát visel dobozán.


[+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés