Hirdetés

Szellős miditorony a Phanteks háza tájáról

Az Eclipse P400A rácsos előlappal büszkélkedik, a beltér mérete pedig EATX alaplapnak, illetve rengeteg meghajtónak is elég lesz.

A Phanteks bemutatta Eclipse P400A nevű miditornyát, amelynek leginkább az acélból készült rácsos előlapját emelik ki előnyként. A 470 x 465 x 210 milliméter kiterjedésű, legfeljebb EATX méretű alaplapokat fogadó házikó három verzióban lesz elérhető: a fekete szín esetében eldönthetjük, hogy szükségünk van-e az RGB kontrollerre, a fehér variáns esetében azonban csak a vezérlővel szerelt modell lesz megvásárolható. Az edzett üveg oldallapért nem kell felárat fizetnünk, ezt mindhárom kivitelen megtaláljuk.


[+]

Az alapverzióhoz képest 20 dollárral magasabb vételár nem csak a kontroller miatt indokolt, a mellékelt 120 milliméteres ventilátorok száma is kettőről háromra emelkedik, ráadásul ezek mindegyike címezhető RGB LED-ekkel van ellátva. Ha kevésnek találnánk a hűtési teljesítményt, tovább bővíthetjük a rendszert hátul egy darab 120 milliméteres, fent pedig kettő 120 vagy 140 milliméteres légkavaróval. Radiátorból az előlap mögé maximum 360, hátulra pedig 120 milliméteres példányokat szerelhetünk, így a vízhűtést pártolók sem fogják magukat kirekesztve érezni.


[+]

A processzorhűtő magasságát 160 milliméterben maximalizálták a tervezők, míg a grafikus kártya hossza akár 420 mm is lehet. Utóbbi esetében megoldható a vertikális elhelyezés is, ehhez azonban be kell szereznünk a megfelelő risert, ez ugyanis nem tartozék. Ha még tovább szeretnénk költeni a pénzünket, bevásárolhatunk a PH-HDDKT_02 kódnevű HDD-keretből is, amelyből legfeljebb négyet szerelhetünk az alaplaptálcára, ezzel bővítve az alapesetben rendelkezésre álló két-két darab 2,5 és 3,5 hüvelykes meghajtóhelyeket.


[+]

Az I/O panel a ház tetején található a mágnesesen rögzített porszűrő előtt, és magába foglalja a két-két jack és USB 3.0 csatlakozót, valamint a ventilátor, illetve RGB LED-eket vezérlő kapcsolókat, valamint a bekapcsológombot.

Az újdonságok várhatóan augusztus közepétől lesznek megvásárolhatók, az egyszerű fekete modell 70, míg világítós testvérei 90 dollárt kóstálnak.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés