Hirdetés

Fekete gyémánt a Gelid Solutions bányáiból

A gyártó panorámás házújdonsága – nevét meghazudtoló módon – a 100 dollár alatti szegmensbe érkezett.

A Gelid Solutions legújabb, Mini-ITX, microATX, illetve ATX formátumú deszkák fogadására felkészített midi tornya a Black Diamond elnevezést kapta, és nem csak az oldallapja, de az előlapi panelje is edzett üvegből készült. A 478 mm magas, 210 mm széles és 400 mm mély, kétkamrás házikó 7 PCI bővítőhellyel rendelkezik, miközben a processzorhűtőket 165 mm-es magasságig, a videokártyákat és tápegységeket pedig 330, valamint 210 mm-es hosszúságig támogatja.

(forrás: Gelid Solutions) [+]

Szerencsére a front nincs teljesen lefojtva, és a hat beszerelhető ventilátornak köszönhetően (három elöl, kettő felül, porszűrővel megtámogatva, egy meg hátul) talán a szellőzéssel sem lesz komolyabb probléma – igény esetén persze vízhűtések radiátorait szintúgy munkára foghatjuk a furatoknak hála. Háttértárolókból a két-két 2,5 és 3,5 hüvelykes hellyel nem vagyunk túlságosan eleresztve, de az kétségtelen, hogy a legtöbb hétköznapi felhasználónak/játékosnak ennyi bőven elegendő lesz, főleg, hogy manapság egyre inkább az M.2 dívik.


(forrás: Gelid Solutions) [+]

Az I/O részlegen sincs semmi különlegesség, mindössze két USB 3.0 port állomásozik az audio jackek tőszomszédságában. Ha valakinek tetszene a jószág, akkor 86 euró ellenében már megvásárolhatja.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés