Hirdetés

Még drágább, gyárilag moddolt limitált TriStellar házat dob piacra a DeepCool

A DeepCool alá tartozó GamerStorm "csillag alakba rendezett", meglehetősen borsos árú Mini-ITX háza már egy ideje piacon van, tehát minden paramétere és horribilis ára is ismert. Ráadásul azóta a koncepciót még tovább gondolták, és némi edzett üveg használata is felmerült annak érdekében, hogy még mutatósabb legyen a végeredmény. A hab a tortán mégsem ez, hanem a TriStellar S változat lesz, ami egy moddolt változat gyári kiadásban.


[+]

A dizájnt valóban egy modder, Bill Owen álmodta meg, akinek elmondása szerint Palpatine (avagy Darth Sidious) hajója adta az ihletet a Csillagok háborúja sorozat hatodik, "A jedi visszatér" című epizódból. A hasonlósággal kapcsolatos vitát nem tisztünk eldönteni, de tény, hogy az egyedi színezés, a kopoltyúkra hasonlító szellőzők igen mutatósak lettek. Az alap megegyezik az eredeti TriStellar házzal, de acél helyett az oldalsó panelek ezen a kiadáson már alumíniumból vannak. Természetesen a VGA-t és SSD-ket tartalmazó felső egység három oldalán ablakos lett, de ránézésre ez nem tűnik üvegnek.


[+]

A TriStellar S-ből mindössze 50 darab készül, így minden egyes darabot sorszámmal látnak el, és természetesen Bill Owen kézjegye is rákerül a házra. Gyaníthatóan ezt a pár darabot hamar elkapkodják majd a 600 (!!!) dolláros ár ellenére is, ami mintegy 200 dollárral több, mint amennyiért az alap TriStellar modellt kínálják.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés