Hirdetés

Második verzió készült a Chieftec Hunterből

Az általunk is tesztelt ATX-es gépház nagyobb hálót, zsanérokat és Type-C csatlakozót kapott.

Három éve jelent meg az általunk is tesztelt Chieftec Hunter számítógépház, most pedig itt az utód, a Hunter 2, amelyet természetesen ugyanúgy a játékosoknak szán a gyártó, mint tette azt elődjével.


[+]

Külsejét tekintve az új ház az előd vonalait viszi tovább, de az előlapot valamivel elegánsabbá tették, ezenkívül pedig kiszélesítették a hálóval borított részt, amely a jó hatással lehet a szellőzésre. Ezen rész mögött három darab ARGB ventilátor dolgozik (egy negyediket pedig hátul találunk meg), amelyek fényeit és fordulatszámát egy, az alaplappal is összhangba hozható vezérlő szabályozza. A lényegi specifikációk nem változtak (maradtak például a dimenziók és a beépíthető komponensek legnagyobb méretei is), az oldalsó edzett üveg panel azonban most már zsanérokra került, a felső I/O egységen pedig a két USB 3.0 Type-A helyett egy USB 3.1 Gen1 Type-A és egy Type-C konnektor foglal helyet.


[+]

Sajnos hivatalos árat nem osztottak egyelőre meg velünk, pedig ez fontos szerephez jut majd a termék sikerét illetően. Az eredeti Hunter jelenleg valamivel 22 000 forint felett vásárolható meg, remélhetőleg ennél többe a Hunter 2 sem kerül majd.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés