Hirdetés

Máris vizezi az apró Radeon R9 Nano VGA-t a német Aqua Computer

Az apró, mindössze 15 centiméter hosszú AMD Radeon R9 Nano papíron már ugyan korábban elrajtolt, de a kártyák kereskedelmi forgalomba kerülésére a mai napig várni kellett. A Mini-ITX VGA-nak titulált termék hűtését gyárilag, azaz a referencia kártyán léghűtéssel oldották meg, ám semmi akadálya annak, hogy egy vízhűtéses rendszerbe integráljuk, feltéve, hogy megvásároljuk az ehhez szükséges hűtőblokkot.


[+]

A német Aqua Computer gondoskodott róla, hogy a termék hivatalos indulásával majdnem egyidőben elérhető legyen a kryographics R9 Nano blokk, ugyanis az előrendelés a mai nap folyamán indul, a szállítás pedig a jövő héten veszi kezdetét.


[+]

A gyártó a Fury X-hez gyártott blokk felépítését és dizájnját követi, azaz a teljes kártyát befedi a CNC-vel készített rézblokk, aminek a teteje, azaz a víztér egy akril- vagy egy nikkelezett fémlappal lesz lefedve. Természetesen a GPU/HBM memóriák mellett a VRM hűtéséről is gondoskodtak - előbbiek hővezető pasztával, utóbbi hővezető paddal adják át a hőt. A blokk felszerelésével az eredetileg két szlotot elfoglaló VGA már csak egyetlen helyre tart igényt, így a hátoldali kivezetések takarólemezét érdemes lecserélni, amire szintén kínál megoldást a gyártó külön megvásárolható kiegészítő formájában.

Az Aqua Computer webshopja szerint az árak az alábbiak szerint alakulnak:

  • kryographics Radeon R9 NANO - 94,90 Euro
  • kryographics Radeon R9 NANO acrylic glass edition - 104,90 euro
  • kryographics Radeon R9 NANO black edition - 104,90 euro
  • kryographics Radeon R9 NANO, nickel plated - 109,90 euro
  • kryographics Radeon R9 NANO acrylic glass edition, nickel plated - 119,90 euro
  • kryographics Radeon R9 NANO black edition, nickel plated - 119,90 euro

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés