Hirdetés

Magyarországon is elérhetőek az új Loewe Individual tévék

A német Loewe neve talán Magyarországon kevéssé ismert, pedig a vállalat komoly múltra tekint vissza, és az évek során a prémium kategóriás gyártók egyik legmarkánsabb képviselőjévé nőtték ki magukat, hasonlóan például a Scandinavia of Lavahoz. A cégnek van hazai képviselete, de a nagy műszaki áruházakban nem igazán találkozhatunk ezekkel a modellekkel, amelynek elsősorban az lehet az oka, hogy általában jóval drágábbak, mint a konkurencia készülékei, illetve a cégnek is vannak követelményei, amelyeknek a kereskedők sokszor nem akarnak vagy nem tudnak megfelelni.

A forgalmazó (BaSys) szerint az új Individual LCD tévéket elsősorban azoknak a felhasználóknak ajánlják, akik egyrészt nem adják lejjebb a prémium kategóriánál, másrészt személyre szabható megoldást keresnek a megjelenésben és a minőségben. Az Individual kétféle kivitelben kapható: az egyik a kontrasztszűrős képernyővel szerelt Compose, míg a másik a fényes előlapi kerettel rendelkező Selection. Mindkettőben LED-es háttérvilágítást alkalmaztak, és az előbbit többek között megtámogatták egy 400 hertzes képalkotási technológiával is. Természetesen támogatják a 24p formátumot, és rendelkeznek CI slottal is.

Minden egyes modell számára biztosított a hozzáférés a különféle multimédiás funkciókhoz az új Media+ technológia segítségével. Külön megrendelésre – vagy a Compose szériában alapkivitelben – WLAN hálózat teszi lehetővé az online tartalom villámgyors elérését. A távvezérlő MEDIA gombján keresztül bármilyen média elérhető a Loewe médiaportálon át. A Loewe MediaHome segítségével képek, zenék és videók lejátszása lehetséges USB csatoláson vagy hálózaton keresztül, míg a MediaNet lehetővé teszi az internetes tartalmak, például az internetrádiók, videók és webtévék megtekintését a Loewe Individual képernyőjén. A fenti szolgáltatások mellett valódi jövőállóságot nyújt az új funkciók letöltésére, és a szoftverfrissítésekre szolgáló MediaUpdate alkalmazás.

Komplikációktól mentes HDTV szórakozást nyújt az alapkivitelben beépített tuner a felhasználók számára. A földfelszíni és kábeles vétel mellett a Compose 40, 46 és 55 típusjelű tévék digitális műholdas vételre is alkalmasak. A Selection modellek mellett a Compose 32 is utólag felszerelhető DVB-S2 tunerrel. Az Individual TV duálcsatornás verziói DR+ merevlemezes felvevővel vannak szerelve, a 250 GB tárhely pedig elegendőnek tűnik a HD minőségű felvételek tárolására. Mindemellett a Loewe DR+ teljesen kompatibilis a hordozható MovieVision DR+ tárolóeszközzel, ami az archiválás mellett lehetővé teszi a HD minőségű felvételek lejátszását minden kompatibilis Loewe tévén, USB csatlakozón keresztül.

Az OPC funkció a környezeti fényviszonyoknak megfelelően szabályozza a kontrasztot, míg az eco-standard üzemmód további energiát takarít meg aktív állapotban. Hálózati kapcsolóval is fel vannak szerelve az Individual széria tagjai, amellyel 0 wattra csökkenthető a fogyasztás – ez utóbbi hosszú idők óta megszokott szolgáltatás a Loewe tévéken. Az Individual család tagjai négy különböző képméretben, vagyis 32, 40, 46 és 55 hüvelykes kivitelben kerülnek a boltokba. Tényleg prémium kategóriás termékekről van szó, és ez az árcédulán is meglátszik. Biztosan vannak, akik hüledezni fognak, mikor meghallják, hogy a kapcsolódó szolgáltatásoktól, illetve a mérettől függően 699 000-től 2 099 000 forintig terjed a készülékek ára. Teljesen nyilvánvaló, hogy nem az átlagembereknek kínálják ezeket a modelleket, mint ahogyan Bentley-k vagy Rollsok sem állnak minden garázsban.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Loewe

Előzmények

Hirdetés