Hirdetés

Vízhűtéses PC egy kofferben!

Külön kategóriát alkotnak a casemodok világában az úgynevezett falra szerelhető vagy panel gépek. Ezek lényege, hogy a hardverkomponenseket egymástól elkülönítve, egy lapra szerelik fel, így minden részlet jól látható. A Maki role művésznéven tevékenykedő modder olyan panelgépet talált ki, ami vízhűtéses, eddig rendben is van, de hogy egy bőröndben szállítható legyen? A panel PC? Vízhűtéssel? És olyan lesz, mint ez a renderelt kép?

Ilyen volt a render...
Ilyen volt a render... [+]

És bizony olyan lett! Mi meg csak néztük a képeket és nem hittünk a szemünknek. A Loramentum alapját egy plexi szendvics alkotja, ami nem csak az alap panelt adja, hanem a vízhűtés puffertartályát és egyes csöveit is. A fekete-arany színvilágnak az ASUS Z87 Pro-I alaplapocska adta meg az ihletet, köré AMD Radeon R9 290 VGA, Corsair RM650 táp, Samsung EVO SSD, tripla ventilátoros radiátor és pumpa került.

... és ilyen lett a mod
... és ilyen lett a mod [+]

A megvalósítás és az elrendezés pedig szinte hajszálpontosan ugyanolyan lett mint a renderelt képen. És nem csak az előlap szép ám, a panel hátulján is kifejezetten rendben van minden. Érdemes az olyan részleteket megfigyelni, mint a grafikus kártya EK vizesblokkjának és a Corsair memória bordájának valódi aranyozása, vagy az elegáns láb, amire a panel felállítható.


[+]

Szállításhoz pedig tényleg kofferbe lehet tenni, amiről senki sem gondolná a kész képek alapján, hogy a modderünk készítette, pedig így van! Erősen ajánlott megnézni ennek a fantasztikus modnak a munkanaplóját (angol nyelvű), ahol rengeteg kiváló minőségű képen látható az elkészítésének pontos menete.


[+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés