Hirdetés

Üzleti igényekhez tervezett webkamerát a Logitech

A Logitech bejelentette a Webcam C930e jelzésű webkamerát. A gyártó a terméket kifejezetten a vállalati videokonferenciákhoz szánja, így olyan képességeket építettek be a tervezők, amelyek hasznosak ezen a területen. Ennek hála 90 fokos látószöggel rendelkezik, emellett beépített ISP gondoskodik az automatikus fókuszálásról és exponálásról. Utóbbi a jellemző irodai környezetek mellett számottevő előny lehet.


[+]

A Logitech implementálta a termékbe a H.264 SVC (Scalable Video Coding) protokollt, ami számos üzleti videokonferenciákhoz tervezett kamerában megtalálható. Segítségével az újdonság skálázható videofolyamot képes előállítani, ami rendkívül hasznos, ha a hálózati torlódás túl sok képtorzulást eredményezne az átvitel folyamán.

A Carl Zeiss optikát használó kamera kompatibilis a Microsoft Lync és Cisco kliensekkel, illetve a Skype vagy más egységes videokonferenciákhoz tervezett program is befogható. A Full HD felbontású videók előállítására képes, USB 2.0-s interfészre köthető Logitech Webcam C930e használható a Windows 7 és 8, illetve az újabb Mac OS X operációs rendszerekkel. A termék májusban jelenik meg 110 dolláros árcédulával.

Előzmények

Hirdetés