Hirdetés

A Logitech Harmony Link távirányítót varázsol a mobil eszközökből

A Logitech bejelentette Harmony Link névre keresztelt termékét, mely extra funkciókkal ruházza fel az iOS 4.x és Android 2.x operációs rendszerre épülő mobil masinákat. A platform alapja egy fekete színű, igazán nem nagy szerkezet, melyet természetesen össze kell kötni a tévével. Ez fogadja majd a Wi-Fi kapcsolatra képes mobil eszközökből az információkat, amit a Harmony Link feldolgoz, és elküldi a tévének megfelelő parancsot.

Természetesen a Logitech a Harmony Link mellé a mobil termékre szükséges szoftvereket is biztosítja, így a távirányításért felelős alkalmazás az iOS és az Android operációs rendszerre is elérhető. Ennek működése egy gyors beállítási procedúra után nagyon egyszerű. A Harmony Link összesen nyolc Wi-Fi eszközt képes kezelni, és ezekről bármikor fogad adatokat, amelyeket meg lehet jeleníteni a tévén. Természetesen tartalomra is szükség van, hiszen a rendszer lényegében az online televíziós szolgáltatásokra épít. A Logitech hivatalos partnere ebben a Rovi, de a vállalat nem zárkózik el más szolgáltatók elől sem, így a digitális tévézés bármilyen előfizetés mellett megoldható.

A Logitech Harmony Link októberben érkezik, ám megvásárlása csak az Egyesült Államokban lehetséges. Az ára 100 dollár lesz. Később valószínűleg Európába is eljut az újdonság, erről azonban nincs pontos információ.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés