Hirdetés

Villámgyors gamer egeret alkotott a Logitech

A Logitech számos jó játékos egeret alkotott már fennállása során, melyek között számos kiemelkedő darab is volt, amelyet a profik is szívesen használtak. Legújabb egerük, a G családba tartozó G402 Hyperion Fury is is ebbe a felső körbe szeretne bekerülni, amit alacsony tömegével, kényelmes fogásával, de leginkább azzal a felkínált szolgáltatáscsomagjával szeretne elérni, amivel állítólag páratlan gyorsaságot és pontosságot együttesen garantál.


[+]

Az USB-n kapcsolódó, 1 ms-os válaszidőre képes vezetékes, 136 x 72 x 41 milliméteres méretekkel és 144 grammos (kábel nélkül számolva 108 grammos) tömeggel rendelkező, kialakítása révén jobbkezeseknek szánt gamer kiegészítő pontosságát a Delta Zero szenzor és a gyorsulásmérővel, giroszkóppal és ARM processzorral dolgozó Fusion Engine technológia adja. E párossal a másodpercenként közel 13 méternyi elmozdulás letapogatása és feldolgozása sem lehetetlen, míg a gyorsulás mértéke a 16G-t is elérheti.


[+]

Mindezt segíti az alacsony súrlódási együtthatóval rendelkező talp, ami egyben igen strapabíró is; közzétett adatok szerint 250 kilométeres kopásállósággal rendelkezik. Gombokból összesen nyolc darab jutott neki, ezek mindegyike szoftverből programozható, a makrókat pedig saját tárolója menti.


[+]

A strapabíróság itt is tetten érhető, hiszen a fő, azaz jobb és bal gombokat 20 millió kattintásra tervezték. Dedikált DPI állítási lehetőségre is futotta, így menet közben négy előre beprogramozott beállítás közül lehet választani 240 és 4000 dpi között - plusz a "sniper gomb" is említésre méltó, amivel a nyomva tartás ideje alatt átmenetileg csökkenthető az érzékenység a pontosabb célzás érdekében.

 


[+]

A Logitech G402 Hyperion Fury FPS Gaming Mouse várhatóan 2014 augusztusában kerül forgalomba Európában 59,99 eurós ajánlott fogyasztói áron.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés