Hirdetés

Újabb egér érkezett a profi játékosoknak a Logitech G-sorozatba

A Logitech újabb gaming perifériát, egy egeret mutatott be a folyamatosan frissülő Logitech G családba. A Logitech a rövidnek épp nem nevezhető "G303 Daedalus Apex Performance Edition Gaming Mouse" névre hallgató USB-s (vezetékes) egeret a profi játékosok és e-sportolók visszajelzéseire támaszkodva terveztette meg, és végeredményben kombinálta a G302-es egér könnyű, szimmetrikus kialakítását a G502-es egér szenzortechnológiájával.


[+]

Az összesen hat programozható gombbal rendelkező és makrókhoz fedélzeti memóriával is felszerelt G303 tehát végeredményben egy könnyű és kompakt beviteli eszköz, ami megkapta a 12 000 dpi-s PMW3366 optikai szenzort (200-12 000 DPI között öt lépésben állítható érzékenységgel) a Delta Zero technológiával, és a fémrugós feszítőrendszerrel felszerelt jobb és bal gombokat, amelyeket egyenként 20 millió kattintásra terveztek.

Az egér személyre szabható RGB (16,8 millió színű) világítással érkezik, amelynek színösszetétele és fényereje a játékos stílusa, játékmódjai és környezete szerint módosítható. Használható úgynevezett készenléti világítással is, ugyanakkor a mozgásmentes időszakokra a fények akár teljesen le is kapcsolhatók.


[+]

A Logitech G303 Daedalus Apex Performance Edition Gaming Mouse március elejétől megvásárolható 70 eurós végfelhasználói áron.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés