Hirdetés

Méregdrága óriástévét villantott a Loewe

A 77 hüvelykes bild i 77 egy nagyobb belső adattárolót is kapott.

A Loewe bejelentette, hogy egy újabb óriástévével bővíti a választékát. Érkezik a bild i 77, amely a nevének megfelelően 77 hüvelykes képátlóval bír. Az LG Display által gyártott OLED-EX panelt kapta meg, azt a kijelzőt, amely egyébként a dél-koreai cég, C3 típusú készülékébe is bekerült.


[+]

A modell 3840x2160 képpont megjelenítését biztosítja, tehát 4K-s, valamint támogatja a nagy dinamikatartományú tartalmak megjelenítését. A csúcs fénysűrűség elméletileg eléri az 1100 cd/m²-t, ezért a HDR effekt minden bizonnyal látványos. A képernyő maximális képfrissítési rátája 120 Hz, és a modell támogatja az AMD FreeSync, illetve az NVIDIA G-Sync Compatible eljárások használatát, ezért a készülék jó eséllyel játékra is alkalmas.

A Loewe bild i77 extrája a beépített soundbar, amely jó eséllyel a megszokottnál jobb hangminőséget szavatol, emellett hasznos lehet majd az integrált 1 TB-os merevlemez, amely lehetővé teszi a műsorok rögzítését. A készülékhez elérhető opcionálisan egy speciális állvány is, amely a padlótól a plafonig ér, és ennek köszönhetően 2,9 méteres magasságra is felemelhető viszonylag egyszerűen a termék. A tévé a Hisense televíziókból megismert Vidaa opkostévé rendszert használja.

A 77"-es Loewe bild i 7700 méregdrága, 6000 eurót kóstál (~2 300 000 forint), ami mintegy 40 százalékkal drágább, mint az ugyanekkora, ugyanilyen panelt használó LG C3.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Loewe

Előzmények

Hirdetés