Hirdetés

Lian Li ünnepi csomag ventilátorral és előlapi vezérlővel

Nem túl nagy meglepetés, hogy a Lian Li is tartogat újdonságot az ünnepekre, és azon sem lehet csodálkozni, hogy a számítógép hűtésével kapcsolatos kiegészítő lesz az ajánlat tárgya. A vállalat ugyanis bejelentette TR-5F nevű csomagját, amely egy 5,25 hüvelykes helyre szerelhető előlapi panelt és egy 12 cm-es ventilátort tartalmaz.

A TR-5A névre keresztelt, LCD kijelzővel felszerelt panelhez négy darab légkavaró csatlakoztatható, és négy hőmérődiódával van felszerelve, melyek tetszőlegesen elhelyezhetők a számítógépház különböző pontjain. A termék hat eltérő módot tartalmaz a ventilátorok fordulatszámának állítására, emellett az aktuális időt és a rendszer hőmérsékletadatait is kijelzi. A készülék természetesen riasztás funkcióval is rendelkezik, ha a gép hőmérsékletében vagy a csatlakoztatott légkavarók működésében valami rendelleneset érzékel.

A mellékelt, 12 cm-es mérettel rendelkező, CF-1215M típusú légkavaró piros, zöld vagy kék színben pompázhat. A termék percenként 1500 fordulatot tesz meg, ehhez az értékhez a gyártó szerint 26 dB-es zajszint tartozik.

A TR-5F csomag már kapható a külföldi webáruházakban, ajánlott fogyasztói ára 55 dollár.

Előzmények

Hirdetés