Hirdetés

Lian Li LanCool PC-K56N midi torony 100 dollár alatt

A LanCool név bizonyára nem túl ismert a hazai piacon, de ha azt mondjuk, hogy a Lian Li egyik leányvállalatáról van szó, úgy mindjárt valamivel jobban hangzik a márka. Valójában arról van szó, hogy a LanCool házak a Lian Li termékekhez hasonlóan igyekeznek minőségiek lenni, azonban a vételár kordában tartása érdekében olcsóbb anyagokból építkeznek, vagyis alumínium helyett főleg acélból és műanyagból készülnek.


[+]

A LanCool PC-K56N egy 210 x 472 x 505 mm méretű, 8,9 kilogramm tömegű midi toronyház, mely ATX és microATX formátumú alaplapokat fogad. Külső megjelenése meglehetősen puritán, előlapja szellős, oldallapja ablak nélküli, és a legtöbb panel abszolút sík felületű, de bizonyos körökben pont ez a semlegessége lehet csábító, ennek köszönhetően például modding alapanyagnak sem utolsó. Előlapja a 3 x 5,25”-es külső meghajtóhelyen kívül csupán a nyomógombokat, a fülhallgató kimenetet, a mikrofon bemenetet és 2 x USB 2.0 portot tartalmaz.


[+]

Festetlen belseje tovább fokozza a fapados érzést, ettől függetlenül a legfontosabb elvárásoknak megfelel. Alaplaptálcája szerelőablakkal ellátott, valamint oldalt egy kábelcsatorna féleség is látható, így alapszinten némi kábelrendezésre is lehetőség van. Adattárolóból 3 x 3,5”-es 2 x 2,5”-es HDD/SSD illeszthető szerszámmentesen a rendszerbe. A merevlemezkeret nem terpeszkedik teljes magasságban, ezért a felső bővítőkártyák akár 415 mm-re is nyújtózhatnak, a processzorhűtő magasságát 160 mm-ben maximalizálták.


[+]

A szellőztetés feladata alapból egy elülső 140 mm-es és egy hátsó 120 mm-es ventilátorra hárul, ez igény esetén további felső és oldalsó egységekkel, esetleg vízhűtéssel bővíthető.


[+]

A LanCool PC-K56N midi PC ház vételára 99 dollár.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés