Hirdetés

Nagyon olcsó ház lett az Aerocool Strike-X One

Az év eleji házáradat újabb példányai érkeztek, ezúttal az Aerocool mutatott be két olcsó Strike-X modellt, melyek a tegnapi Antec házzal megegyező néven, a One típusjelölés alatt debütáltak. A Strike-X One és a Strike-X One Advanced csak egy ventilátorban és az előlapi kivezetések területén különbözik, ettől eltekintve teljesen azonosak.


[+]

A minden szempontból szimmetrikus miditornyok előlapján a beszívó ventilátorok előtt egy hatalmas X utal a családra, ezzel felhasználási területe is többé-kevésbé behatárolt; az Strike-X One-t főleg az olcsóbb, játékra optimalizált számítógépek szegmensébe szánja a gyártó. Előlapján az „X” körül 4 darab 5,25”-es külső meghajtóhely csoportosul, felül pedig a szokásos hangcsatlakozók és 2 darab USB 2.0-s port (Advanced esetében 2 db USB 3.0-s) található.


[+]

Adapterek segítségével belsejébe összesen 6 db 2,5”/3,5”-es adattároló szerelhető, a fix rögzítésű merevlemezkeret viszont nem akadályozza a nagyobb videokártyák rendszerbe illesztését, a bővítőkártyák egészen 400 mm-ig nyújtózhatnak. Az alaplaptálca ATX és microATX szabványú deszkákat fogad, valamint rendelkezik a processzorfoglalat mögötti szerelőnyílással és néhány kábelbújtató réssel.


[+]

Az alapmodell egyetlen 120 mm-es, hátsó ventilátorral érkezik, a Strike-X One Advanced ehhez képest egy 120 mm-es, piros LED-es elülső egységgel gazdagabb. A ház felépítése egyébként kifejezetten szellős, és akár 12 darab, 120 mm-es légkeverő elhelyezését is lehetővé teszi. A gyári ventilátorok 1200-as percenkénti fordulat mellett 23 dBA-es zajszintet produkálnak. A tervezők a vízhűtőkre is gondoltak, így azok helyét is kialakították.


[+]

Az Aerocool Strike-X One és Strike-X One Advanced vételára 35, illetve 40 euró, vagyis 5 eurót számít fel a gyártó az USB 3.0-s portokért és az extra LED-es ventilátorért.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés