Hirdetés

Gigantikus UHD kijelzővel jelentkezett az LG

Az LG évek óta meghatározó szereplője az elsősorban nem otthoni használatra szánt kijelzők piacának. Nem véletlen tehát, hogy a vállalat tiszteletét tette az iparág egyik legnagyobb éves seregszemléjén, az Amszterdamban megrendezésre kerülő ISE-n.


[+]

A cég többek között felvonultatta óriási, Ultra High Definition felbontást kínáló kijelzőit is. Köztük egy brutális, 105, és egy valamivel kisebb, 98 hüvelyk képátlójú modellt, amelyekről azt állítják, hogy segítségükkel új szintre emelhető a termék és márkakommunikáció. A H.264 és HEVC H.265, 30p és 60p formátumú jel dekódolására egyaránt alkalmas modellek 90 fokban is elforgathatóak, azaz függőleges megjelenítő eszközként is használhatóak


[+]

Emellett a cég kiállított egy 84 hüvelykes Ultra HD felbontású terméket is, amely érintésérzékeny kijelzővel rendelkezik. Az LG szerint az interaktív használatot is támogató eszköz számos területen használható: közterületen térképként, iskolákban és múzeumokban ismeretterjesztő felületként, illetve üzletekben értékesítési eszközként egyaránt. A képernyőt folttaszító réteg védi, amely minimálisra csökkenti az ujjlenyomatok és a foltok láthatóságát. Arról, hogy mikor és mennyi pénzért vásárolhatóak meg e kijelzők, a vállalat nem szolgált egyelőre információkkal.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés