Hirdetés

IFA 2016: ez nem egy pislákoló gyertya, hanem egy dizájnosított hangsugárzó

A Bluetooth kompatibilis LG PH3 beépített színes LED-jei állítólag olyan hatást keltenek, mintha belsejében láng lobogna.

Az LG több Bluetooth technológiát támogató hangsugárzóval bővíti hordozható audioeszközeinek kínálatát 2016 őszén, amelyek közül a legkülönlegesebb a PH3 típusjelzésű modell. A fekete, fehér és piros változatban is elérhető, egyelőre még ismeretlen árú termék ugyanis első pillantásra úgy néz ki, mint egy mécses vagy gyertya.

LG PH3
LG PH3 [+]

Ez pedig nem véletlen, hiszen pontosan ez volt a tervezők célja, sőt még olyan színes LED-ekkel is ellátták, amelyek működés közben olyan hatást keltenek, mintha a belsejükben a láng pislákolna. Egészen pontosan őt előre programozott mód közül választhatja ki a felhasználó a hangulatához leginkább passzolót, ami tényleg kiemeli ezt a készüléket a BT hangsugárzók tengeréből. Amennyiben valaki kettőt is beszerez a PH3-ból, akkor egy kis sztereó rendszert is építhet belőlük, hiszen a Multi Pont funkciónak köszönhetően akár két eszköz is csatlakoztatható párhuzamosan a Bluetooth kompatibilis, magát az audiotartalmat szolgáltató készülékhez. A PH3 egyébként rendelkezik 3,5 mm-es analóg audiocsatlakozóval is, így olyan eszközre is rádugható, amely nem képes a vezeték nélküli adatátviteli kapcsolat megteremtésére. Természetesen ellátták beépített akkumulátorral is, amely tíz órányi működésre elegendő energia eltárolására képes

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés