Hirdetés

Idáig jutottunk: BT hangsugárzós diszkólámpa

Az ION Party Startert állítólag a (házi)bulik tökéletes kellékévé teszi a pompás fényshow, amit produkál, és a beépített hangszóró.

A Bluetooth hangsugárzók között egyre több az extrém darab, nem is véletlenül, hiszen a fejlesztők-gyártók mindenképpen valami olyat akarnak villantani, amivel kitűnhetnek a versenytársak közül.

ION Party Starter
ION Party Starter

A számos érdekes, különleges termékkel rendelkező ION is ezt az utat járja, ráadásul ők szó szerint vették a villantást, hiszen a Party Starter személyében egy olyan masinával álltak elő, amin a fő hangsúly elsősorban a villogó színes LED-ek által produkált fényshown van, és nem az integrált hangrendszeren. Ez utóbbi maximális teljesítménye 3 watt, egyetlen mono hangsugárzóval rendelkezik, viszont 3,5 mm-es analóg audiocsatlakozóval nem. Akkumulátora maximum tíz órás üzemidőt garantál, ellátták mikrofonnal, így telefonhívások lebonyolítására is alkalmas, ami egy házibuliban elengedhetetlenül fontos funkció. Az ára viszont cserébe nem olyan vészes, hiszen 28-30 dollárt kérnek el érte.

ION Party Starter
ION Party Starter [+]

Előzmények

Hirdetés