Hirdetés

Merevlemezes asztali Blu-ray család az LG-től

Az LG a közeljövőben három új termékkel örvendezteti meg azokat, akiknek szükségük lehet sokoldalú asztali Blu-ray eszközökre. A lemezek megírására is alkalmas eszközök képesek kezelni a külső Blu-ray írókat, tehát egy időben több korong is megpörkölhető. Emellett rendelkeznek beépített merevlemezzel is, a HR933-ba 350 GB, a HR935-be fél TB, a HR939 típusjelzésű termékbe 1 terabájt tárolókapacitású HDD került.

LG HR939
LG HR939 [+]

A természetesen a DVD vagy CD lemezek létrehozását is támogató eszközök biztosítják a 3D lemezek kezelését, sőt a kétdimenziós videók térhatásúvá konvertálását is biztosítja. Ez a funkció szinte már az összes tavalyi és idei 3D televízióba bekerült, de a régebbi modellek használóinak jól jöhet. Ellátták őket DVB-T és DVB-C típusú tévé tunerekkel is, amelyekkel megoldott a digitális földfelszíni és kábeles adások vétele. Nem hiányzik belőlük az Elektronikus Programmagazin sem, ahol amellett, hogy az egyes adók programja egy hétre előre áttekinthető, még azok tartalmáról egy rövid leírás is elolvasható, valamint itt programozható be az időzített felvétel is.

Mivel az LG úttörő szerepet játszott a különféle okostévés rendszerek kifejlesztésében és elterjesztésében, ezért nem túl meglepő, hogy ez a szolgáltatás innen sem hiányzik. Ezen keresztül elérhetőek különféle internetes tartalmak, így például a YouTube videomegosztó, a Picasa képmegosztó, a Facebook vagy a Twitter. A cég saját alkalmazásboltjából pedig több száz különféle applikáció tölthető le, köztük játékok, szórakozással, életmóddal és oktatással kapcsolatos programok is.

A DLNA-t is támogató termékek már rendelhetőek, a HR933 240, a HR935 269, a HR939 pedig 325 euróba kerül.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

Hirdetés