Hirdetés

Magyarországra jött az LG hatalmas gamer monitora

Az LG 49GR85DC gigantikus, 49 hüvelykes képátlóval bíró VA panelt kapott.

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy az LG tervezi egy óriási, új, felső kategóriás monitor bevezetését a piacra. Ez az LG 49GR85DC típusjelzésű modell, amellyel kapcsolatban a vállalat hazai képviselete most elárulta, hogy a termék magyarországi forgalmazását hivatalosan is megkezdik, és egyes webáruházakban már fel is bukkant a készülék, közel 600 000 forintos vételáron.LG 49GR85DC

LG 49GR85DC [+]

Ezért a pénzért cserébe az ember egy hatalmas, 49 hüvelykes képátlóval bíró, ívelt monitort kap cserébe, melynek panelgörbülete 1000R, azaz a hajlítás kifejezetten markáns a mai mezőnyben. A 32:9 képarány szintén szokatlannak számít, és emiatt nyugodtan mondhatjuk, hogy ez egy figyelemfelkeltő külsővel bíró konstrukciü, és még a LED-ek sem hiányoznak róla. A DQHD, tehát 5120 x 1440 képpont felbontású megjelenítő VA technológiára épül, ami a dél-koreai vállalat esetében ritkaságnak számít.


[+]

A gyártótól származó hivatalos specifikációk szerint a maximális képfrissítési ráta 240 Hz, és az AMD FreeSync támogatás vagy a HDR anyagok kezelése ugyancsak biztosított. A fénysűrűség plafonja 1000 cd/m², míg a maximális natív kontrasztarány eléri a 3000:1 értéket, és a periféria fedélzetén két darab HDMI 2.1 bemenet, egy 1.4-es DisplayPortort, egy analóg audió csatlakozó, illetőleg három USB 3.0 port található.

 

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés