Hirdetés

Letölthető a 4.11-es Catalyst

A kanadai vállalat november 12-én magyar idő szerint az esti órákban kiadta Radeon kártyacsaládjához fejlesztett meghajtócsomagjának új, 4.11-es változatát. A szoftvercsomag a korábbiakhoz hasonlóan két változatban tölthető le; a Catalyst Control Centert tartalmazó csomag mérete jelentősen csökkent, így az immár több nyelvi modult (a magyar nincs köztük) tartalmazó verzió egy 30 MB-os állományból áll, míg a hagyományos, többnyelvű Control Panel-t tartalmazó változat mérete ennél alig kevesebb; 26 MB.


A nyelvi támogatás mellett a Control Center kiegészült a korábban sokak által hiányolt, megjelenítőket kezelő panellel, ám működéséhez továbbra is szükség van a Microsoft által fejlesztett .NET keretrendszerre.

Az ATI alig adta ki legújabb meghajtócsomagját, még a hétvégén megjelent a következő, 4.12-es változat bétaverziója, mely a PunkBuster játékkal kapcsolatos hibákat javítja.

A hivatalos meghajtóprogram Control Center-t tartalmazó, és hagyományos vezérlőpulttal ellátott változata letölthető az ATI weboldaláról, a 4.12-es béta meghajtócsomag pedig a következő linkről: Catalyst 4.12 beta.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ATi

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés