Hirdetés

Nagyon színes CPU-hűtőt hozott a Lepa

A NEOllusion a kompakt kialakításával is kitűnik a tömegből.

A Lepa végre hivatalosan is bejelentette a NEOllusion processzorhűtő érkezését, amelyről még a Computex alkalmával számoltunk be, de akkor csak röviden. Ennek a terméknek a különlegessége, hogy az alumíniumborda köré épített RGB LED színe szinte teljes skálán állítható, amiben egy három méteres hatótávolságon belül működő távirányító van a felhasználó segítségére. Ezzel nincs szükség semmilyen applikációra, az egész könnyen és átláthatóan vezérelhető. Mindemellett a hűtő kompakt kialakítású még a felhelyezett ventilátorral is, így nem okoznak majd gondot a méretes bordával ellátott memóriamodulok sem.

A 645 gramm tömegű, ventilátor nélkül 126 x 40 x 161,7 mm-es kiterjedésű termék talpazatából négy darab, 6 mm átmérőjű, U-alakú, processzorral közvetlenül érintkező hővezető cső szállítja a forróságot a sűrűn lamellázott alumíniumbordába. Az aktív hűtésről egy darab 120 x 120 x 25 mm-es, PWM-es ventilátor gondoskodik, amelynek percenkénti fordulatszáma 600 és 1800 között lehet, ami rendre 17 és 33 dBA-es zajszintet eredményez. Opcionálisan használható adapter is, amivel a dual convex, azaz nagy légáramlatokat teremtő lapátkialakítással rendelkező légkavaró percenkénti fordulatszáma manuálisan is vezérelhető 400 és 1000 között, és ez nyilván alacsonyabb zajszintet eredményez. Komolyabb fogyasztású processzor mellett ez azért nem ajánlott.


[+]

Az újdonság felszerelhető az Intel LGA775, LGA1150, LGA1151, LGA1155, LGA1156, LGA1366, LGA2011 és LGA2011v3, valamint az AMD Socket AM2, AM2+, AM3, AM3+, FM1, FM2 és FM2+ típusú foglalataira. A gyártó szerint a hűtő minden kereskedelmi forgalomban kapható processzorral megbirkózik, ami el is várható, mivel 200 wattnál is nagyobb hőmennyiség elvezetésére van hitelesítve.


[+]

A Lepa NEOllusion szállítása hamarosan megkezdődik. Várhatóan a hónap végétől már elérhető lesz az üzletekben, az ajánlott fogyasztói árról azonban még nincs adat.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Lepa

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés