Hirdetés

Lehullt a lepel a GALAX RTX 3090 Hall Of Fame Limited Edition-ről

A tuningolt kártya mellett egy alumínium támasztékot és egy 4,3 hüvelykes diagnosztikai kijelzőt is találunk a csomagban.

Először Twitterre került ki a GALAX legújabb csúcskártyájának, a GeForce RTX 3090 Hall Of Fame Limited Edition-nek a robbantott fotója, később viszont a hivatalos termékoldal is elérhetővé vált, ez alapján pedig biztosan tudjuk, hogy a kártya legvonzóbb tulajdonsága az 1875 MHz-es boost órajel lesz.


[+]

A 352 milliméter hosszú, 24 GB GDDR6X memóriával ellátott 3090 HOF LE egyedi, 12 rétegű, fehér színű NYÁK-ra épül és 14+8+4 fázisú VRM-et kapott, hűtéséről pedig két 102, illetve egy 92 mm átmérőjű, szintén fehér színben pompázó ventilátor gondoskodik. Persze ha nincs szükség a maximális teljesítményre, a Dual BIOS-nak köszönhetően választhatjuk a csendes üzemmódot is, ezt egy dedikált kapcsolóval aktiválhatjuk, amit az alumínium backplate egyik kivágása alatt találunk. Az előlap szintén alumínium burkolatot kapott, ami nem csak masszívabb, de jobban is néz ki, mint a műanyag, a látványt pedig tovább fokozza a három 8 tűs tápcsatlakozó fehér színe, valamint a beépített RGB LED-ek a hátlapon és a felső élen.


[+]

A csomag részét képezi még egy alumíniumból készült támaszték, illetve egy 4,3” képátlójú, mágnesek segítségével a kártya tetejére rögzíthető színes kijelző, mely képes a fontosabb diagnosztikai adatok megjelenítésére.


[+]

A kártya piacra kerülésének időpontja és vételára egyelőre nem ismert.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Galax

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés