Hirdetés

Lebuktatta az Xbox Series S-t a konzol gamepadje?

A Microsoft egyelőre csak a Series X verzióról beszélt, de számos pletyka van egy kisebb teljesítményű gépről.

A Microsoft az előző év utolsó hónapjában jelentette be az Xbox Series X nevű konzolt, amelyről már részletes adatok is vannak, viszont egyre több pletyka kerül elő arról, hogy érkezik egy Series S jelzésű kisebb változat.

Ezt támasztja alá egy Zak S néven posztoló Twitter felhasználó pár fotója, amely alapján a hivatalos gamepad nem csak az Xbox Series X-re, hanem az S-re vonatkozó támogatás is feltűnik. Mindez persze kiegészül az Xbox One, a Windows, az Android, illetve az iOS platformokkal, de ezek annyira nem számítanak újdonságnak, mivel a korábbi generációs kontroller esetében is engedékeny volt a Microsoft.

(forrás: Zak S Twitter) [+]

Arról nincs pontos információ, hogy mit rejt majd az Xbox Series S. A pletykák szerint a hardverdizájn megegyezik majd a Series X-szel, csak a teljesítményt veszik visszább, ami logikus lépés lehet, hiszen így az előállítási költségen spórolhat a Microsoft, vagyis a vételár is alacsonyabb lehet. Konkrétumok viszont nincsenek, talán idén nem is lesznek, ugyanis az ünnepi szezon minden bizonnyal a Series X verzióról fog szólni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés