Hirdetés

Különleges egerek a Microsofttól

Philippe Starck francia tervezővel karöltve alkotta meg tojásformájú egerét a Microsoft. Az Optical Mouse by Starck modellt egyaránt használhatják jobb- és balkezesek, mivel formája teljesen szimmetrikus. A digitális rágcsáló érdekessége, hogy a bal- és jobboldali gombok alkotják gyakorlatilag az egér egész felületét, így azokat akár tenyerünkkel vagy ujjunkkal is működésbe hozhatjuk.


Optical Mouse by Starck

Az ezüst színű felületet narancssárgán vagy kéken világító sáv választja ketté, amelybe a görgőt is integrálták. A vezetékes egér görgője egyben harmadik gombként is használható. A dizájner egerének tervezésénél az ember és a technológia közötti híd létrehozását tartotta szem előtt: "Sajnos gyakran becsüljük alá a gép és az ember közötti kapcsolat jelentőségét" – mondta.


Forrás: CHIP

A Strack-egér mellett két új vezeték nélküli rágcsálót is bejelentett a Microsoft. A korlátozott számban gyártott egyedi egerek a Wireless IntelliMouse Explorer Cobalt Basin és a Wireless Optical Mouse Mood Ring nevekre hallgatnak. Mindkét modell négy irányba mozgatható görgővel rendelkezik.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés