Hirdetés

Közvetlenül a világhálóra köthető a HP új nyomtatója

A HP bemutatta a Photosmart Premium TouchSmart névre keresztelt fotónyomtatót, mely az első olyan készülék a piacon, amelyik képes közvetlenül az internetről nyomtatni. Az új modell a beépített Ethernet vagy Wi-Fi (802.11b/g/n) modullal kapcsolódik a világhálóhoz, emellett rendelkezik USB 2.0 csatlakozóval, valamint Pictbridge és Bluetooth támogatással. Az utóbbi interfészek teszik lehetővé a mobil eszközökről és a PC-ről való nyomtatást.

A Photosmart Premium TouchSmart egy 4,3 hüvelykes, szélesvásznú, érintőképernyős kijelzőt alkalmaz, mely speciális böngészőszoftverrel segíti a gyártóval szerződött weboldalak tartalmának igény szerinti kinyomtatását. A HP egyelőre a Google, az USA Today, a Fandango, a Coupons.com, a DreamWorks Animation, a Nickelodeon, a Web Sudoku és a Weathernews portálok tartalmát teszi elérhetővé, ám a lista a vállalat bevallása szerint folyamatosan bővülni fog. A nyomtató felhasználói felülete nyílt API-ra épül, így a programozók készíthetnek hozzá extra alkalmazásokat, melyek megoszthatók a felhasználókkal a nemsokára induló HP Apps Studio portálon keresztül. Emellett a termék eléri a HP fotómegosztó és nyomtatási oldalát is, ahova regisztrált vásárlók feltölthetik a saját tartalmaikat.

A készülék akár 32 színes oldalt is képes kinyomtatni percenként, továbbá képes faxokat fogadni, szkennelni és másolni is. A lapolvasó 4800x9600 dpi optikai felbontást alkalmaz 48 bites színmélységgel, a nyomatok pedig maximum 4800x1200 dpi felbontással készülhetnek. A HP Photosmart Premium TouchSmart még nyáron az üzletekbe kerül, az ajánlott fogyasztói ára 399 dollár lesz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HP

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés