Hirdetés

Igényes házzal adott magáról életjelet az MSI

A tajvani multi E-ATX-es újdonsága a visszafogott dizájnt vegyíti a show-biznisz csillogásával, miközben a funkcionalitásra is nagy hangsúlyt fektet.

Az MSI legújabb, Creator 400M névvel illetett miditornya letisztult vonalaival elsősorban a tartalomgyártókat, valamint a munkaállomásokat építő felhasználókat célozza meg.


(forrás: MSI) [+]

A géplak nem csak Mini-ITX, microATX és ATX, de E-ATX formátumú deszkáknak is otthont tud adni, és bár a munkára használt vasaknál a csendes üzem bizonyosan fontosabb, mint a fényorgiával megfűszerezett hardverpanoráma, a házikó mindkét irányzatot igyekszik kiszolgálni, hiszen bár a (lesötétített) edzett üvegből készült, három rétegű, zsanérral nyíló oldallap megvan, de az 5,38 mm vastagságával majdnem rádupláz az elterjedt megoldásokra, így a rendszer zaját jobban csökkenti azoknál, különösen úgy, hogy az átellenes oldalon némi hangszigeteléssel bolondították meg a fémpanelt.

(forrás: MSI) [+]

A 7 bővítőhelyes, kétkamrás kunyhó belsejében tekintélyes hely áll az egyszeri vásárló rendelkezésére, ugyanis a processzorhűtők 180 mm-es magasságig, a videokártyák 450, a tápegységek pedig 180 mm-es hosszúságig támogatottak. Háttértárolókból legfeljebb két 2,5 és két 3,5 hüvelykes eszköznek biztosított az elszállásolása, de a 3,5 hüvelykes keret kompatibilis 2,5 hüvelykes meghajtókkal is, s ha ez nem volna elegendő, egy 5,25 hüvelykes apparátussal is bővíthetjük repertoárunkat, melyet az RGB diódákkal finoman meghintett, zsanéros ( és alumínium) előlapi panel takar.


(forrás: MSI) [+]

A levegő keringetését négy ventilátorral végeztethetjük, melyekből hármat alapból megkapunk, de természetesen a vízhűtések szerelemeseinek sincs oka az aggodalomra, mert a légkavarók helyett bevethetünk egy-egy radiátort az elülső és hátulsó rögzítőpontokon.

MSI Creator 400M
Fizikai méretek 503 x 235 x 550 mm (MA x SZ x MÉ)
Szín fekete
Támogatott alaplap formátumok Mini-ITX, microATX, ATX, E-ATX
Bővítőhelyek száma 7
Háttértárolók száma 2 db 2,5" + 2 db 2,5"/3,5"
Beépíthető ventilátorok száma elöl: 3 db 120 / 140 mm
hátul: 1 db 120 /140 mm
Gyárilag kapott ventilátorok száma elöl: 2 db 140 mm
hátul: 1 db 140 mm
Beépíthető radiátorok elöl: max. 360 mm
hátul: max. 140 mm
CPU-hűtő max. magassága 180 mm
VGA max. hosszúsága 450 mm
Tápegység max. hosszúsága
180 mm, 3,5"-os HDD keret nélkül 200 mm
Előlapi I/O 2 db USB 3.2 Type-A
2 db USB 2.0
1 db USB 3.2 Type-C
audio jackek
Tömeg 7,71 kg
Ár n.a.

A frontális I/O sem szűkölködik, mivel a power, reset és LED vezérlő gombok, illetve a két audio jack (egy be- és egy kimenet) tőszomszédságában állomásozó két-két USB 3.2 Type-A és USB 2.0 port mellé egy USB 3.2 Type-C aljzat is jár. Már csupán egyetlen dolog kérdéses, és az nem más, mint az árcédulán szereplő összeg.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés