Hirdetés

Kombó Blu-ray-meghajtó a Lite-On kínálatában

A Lite-On a mai napon bejelentette az új, iHES206 névre keresztelt Blu-ray kombó meghajtóját. Az eszköz azoknak a felhasználóknak készült, akik a számítógépükön szeretnék élvezni a nagyfelbontású Blu-ray filmeket, de nem akarnak külön egységet tartani a vörös lézeres formátumra épülő médiák írásához.

A Lite-On iHES206 SATA interfészen keresztül kapcsolódik a számítógéphez, a BD-R, BD-RE és BD-ROM lemezeket 6-szoros, míg ezek duplarétegű változatait 4-szeres tempóval olvassa. Ezenkívül a DVD±R lemezeket 16-szoros, a DVD±R DL és DVD+RW médiákat 8-szoros, míg a DVD-RW-t 6-szoros, a DVD-RAM-ot pedig 12-szeres sebességgel égeti. A CD-k írási és olvasási sebességéről még nem közölt információt a vállalat.

Extra szolgáltatásként az eszközt LightScribe lemezgravírozási technológiával is felvértezték, így a felhasználók – kompatibilis médiák használatával – fel is címkézhetik az erre alkalmas korongok felületét. A termék várhatóan novemberben kerül a boltokba 139 dolláros ajánlott fogyasztói áron.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés