Hirdetés

Kis helyigényű nettopokat leplezett le az MSI

Az MSI az év végén sem tétlenkedett, és három új, Pine Trail-D platformra alapozó nettopot mutatott be. A laptopokba szánt Pine Trail-M-mel ellentétben D-s megoldás a fogyasztás helyett inkább a teljesítményre helyezi a hangsúlyt, így a duplamagos Atom processzor sem jelent akadály. A kisméretű asztali számítógépeket teljes valójukban a 2010-es CES-en lehet majd megcsodálni, de addig is a vállalat ízelítőt adott a gépek teljesítményéből.

A trió együtt
A trió együtt

A Wind Top AP1920 nevű masinába a gép teljes egészében a 18,5 hüvelykes monitorja mögé illetve alá van beépítve, így igazán kis helyet foglal, sőt a kijelző is csupán 35 mm vastag. A processzor szerepét az 1,6 GHz-en üzemelő D410 vagy D510 töltheti be. Az előbbi egy, míg az utóbbi két darab központi magot alkalmaz. A lapkákhoz természetesen az Intel NM10 express vezérlőhíd kapcsolódik. A Wind Top LCP-PC a mellékelt kiegészítőnek köszönhetően a falra is felszerelhető, így nem csak az asztalon lehet majd használni.

MSI Wind Top AP1920
MSI Wind Top AP1920

A Mini PC vonal két modellel bővül, a Wind Box DE220-szal és a DC500-zal. A termékek belső felépítés és a komponensek alapján megegyeznek az AP1920-szal, ám formaviláguk teljesen eltérő.

MSI Wind Box DE220
MSI Wind Box DE220

Fontos megjegyezni, hogy DE220 a kiterjedés tekintetében jóval kisebb a DC500-nál, tehát ezt kis mérete és tömege következtében a monitor hátuljára felszerelhető, amivel sok helyet lehet spórolni. A készülékekről több részlet az említett CES rendezvényen fog kiderülni, valószínűleg az ajánlott fogyasztói árakat is ekkor közli az MSI.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés