Hirdetés

Csicsás kuckóval erősít az Aerocool

Az Aerocool bejelentette, hogy hamarosan forgalomba kerül a CyborgX névre keresztelt számítógépház, mely egészen extrém kinézettel rendelkezik. A toronyház a tágas belsőnek köszönhetően ATX vagy microATX méretű alaplapot fogad, és összesen öt darab 5,25, valamint négy 3,5 colos meghajtó szerelhető bele. Az utóbbi rekeszek természetesen rejtve vannak, továbbá a gyártó mellékel a termékhez egy 3,5 hüvelykes átalakítót, mely egy 5,25 colos blokkba helyezhető.

A 460 mm magas, 200 mm széles és 540 mm mély házban a hűvös légáramlatokat az elöl elhelyezkedő 12 cm-es ventilátor kelti, míg a felmelegedett levegő eltávolításáért a hátulra szerelt szintén 12 cm-es légkavaró felel. Igény esetén a ház oldallapjára további kettő 12 cm-es szélgép szerelhető. Az I/O panel a termék tetején kapott helyet, és a hangkimeneten, illetve a mikrofonbemeneten kívül két darab USB 2.0 és egy eSATA csatlakozóval van felszerelve. További extra, hogy a tervezők az alaplap tartólemezét a processzorfoglalat mögött kivágták, megkönnyítve az új processzorhűtők felszerelését.

A teljesen feketére színezett Aerocool CyborgX már elérhető a nagyobb webáruházakban, a fogyasztói ára 63 euró körül alakul.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés