Hirdetés

Hatékonyabb hálózati menedzselést kínál az új Killer E2500 Ethernet vezérlő

Főleg szoftveres fejlesztésekkel operál az új hardver, de ezek hasznosak lesznek.

A Killer termékcsaládba tartozó hálózati vezérlők a játékosok kedvencei közé tartoznak, hiszen képesek detektálni, illetve priorizálni bizonyos hálózati forgalmakat, így az egyes webes kommunikációt használó programok, jobb hatékonyság mellett működhetnek.

Most megérkezett a Rivet Networks legújabb fejlesztése, amely a Killer E2500-as jelzést viseli, és annyi előrelépést nem hoz, mint az elődnek számító E2400, de azért így sem mondható haszontalan fejlesztésnek. A legfőbb előnye, hogy továbbfejlődött az Advanced Stream Detect 2.0, ami továbbra is azt a célt szolgálja, hogy figyeli a hálózati adatforgalmat és ezt különböző szempontok szerint osztályozza, illetve az egyes adatforgalmi kapcsolatokat priorizálja. Új funkció azonban, hogy a rendszer mostantól átfogóbban értékeli ki a futtatott folyamatokat, és nem csak az éppen nézett weboldal tartalmát optimalizálja. Ez azért fontos, mert például Youtube esetében sokan szeretik a háttérben futtatni a streamet, ha csak zenét hallgatnak, és ilyenkor az előd már nem kezelte priorizált feladatként a folyamatot, holott erre lett volna igény.

Fejlődött a DoubleShot Pro is, és mostantól a felhasználók eldönthetik, hogy az egyes folyamatok a vezetékes, vagy a vezeték nélküli elérést használják. Sőt, az egyes kapcsolatok sebessége is menedzselhetővé vált. Ehhez persze szükséges a Killer Wireless-AC 1535-ös vezérlő is a Killer E2500 mellé, másképp a DoubleShot Pro nem funkcionál.

A Killer E2500 láthatóan inkább szoftveres, mint hardveres újításokat kapott, de ettől a fejlődés tagadhatatlan, még akkor is, ha az előd sokkal többet fejlődött a nála eggyel korábbi modellhez képest. A Killer E2500-at természetesen a vállalat szokásos partnerei alkalmazni fogják.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés